Da mai departe 4 friends

vineri, 20 noiembrie 2009

Strigat de disperare

Îl cheamă Vântu Mihai . Protestează de 24 luni în fata primăriei . Drepturile lui au fost încălcate . Este un dezident politic , o victimă a justitiei . Nu are nici un venit . Ziarul „Informatia de Bacău” prin doamna Gina Baciu scria în data de 10 – 11 – 1007 ,, Greva foamei pe treptele Tribunalului ,, . Cu toate acestea reprezentantii nostrii locali ziceau ca el mănâncă în acest protest nebunesc . Sa adresat : primariei , presedentiei, ajungând si până la tribunale internationale , la Curtea Europeană a Drepturilor Omului fara nici un răspuns. Nu are drept la audiente desi are programare .
Despre ce este vorba ?
Cu durere in suflet dorim ca cererile lui să vorbească .




„ Domnule Presedinte Traian Băsescu”

Ajutati un dezident politic din Bacău victimă a justitiei din România , si pe fiul său Vântu Gabriel Daniel .
Protestez împotriva justitiei , care m-a furat după 1990 prin judecătorul Bălăită Stelian si mă fură în continuare în procese fără ca infractorii să fie prezenti în sală . Nu au constiintă , întrucât se bat cu pumni în piept că fac dreptate .
Pentru fiul meu am apelat la cei în drept : Inspectoratul Judetean Scolar , Minister Educatiei si Cercetării pentru a fi testat , de a face un an în doi ani fiind o capacitate , ca să mi se răspundă că a fost lăsat repetent întrucât avea note de 9 si de 10 .
Presidentia este ultima instantă unde apelez , întrucât nu există nici o institutie care apără drepturile omului în România .
Pentru mine Vântu Mihai , care locuiesc în stradă , într-o rulotă din anul 2004 , doresc să trimiteti un reprezentat al presidentiei , la Primăria Bacău . Spun acestea întrucât sunt coautoare la furt primăria si prefectura si ascund adevărul .
Mi s-au furat 2143 metri pătrasi prin hotărâ judecătorească din 1992 . În 2002 proprietarul a venit pentru a-si revendica terenul . Acest lucru sa dovedit prin documente semnate si stampilate inventate de ei . Bălăită Stelian , procuror Irimia Constantin , notar public Lădan Dumitrea , CNS .Sef . Luca Gheorghe (I.J.P Bacău ) au complotat pentru distrugerea proprietătii .
Mai am un teren în satul Antohesti comuna Izvorul Berheciului judetul Bacău devastat de localnici .
Carte de identitate refuză să-mi elibereze de 10 ani , desi figurez la Sectia Financiară .
Nu vor să-mi elibereze autorizatie de protest atât Primăria Bacău cât si Primăria Generală Bucuresti .
C.N.S.A.S Bucuresti minte , deoarece sunt o victimă a unor magistratii , fideli sistemului Securisto-Comunist , care mă persecută si după 1989 , întrucât mi s-a furat o proprietate , aceasta fiind singura mea sursă de venit .
Domnule consililier prezidential doresc ca această petitie să ajungă la presedintele României Traian Băsescu .



După multe ziele de asteptare nici un răspuns . Vântu Mihai adresează o cerere primăriei vizând petitia .

Domnule Primar

Subsemnatul Vântu Mihai cel ce a protestat în Bacău 16 luni , doresc să stiu cum a fost analizată petitia adresată Presedentiei si trimisă Consiliului Municipal Bacău .
Consiliul local a Municipiului Bacău sus bine că nu a primit petitia .
Doresc ca problemele semnalate si analizate de consiliu , să îmi fie predate personal , pentru că sunt păzit de Politie pe unde protestez .
Informez că voi informa Presedentia , despre faptul că sustine si minciuna .


După această cerere apare si răspunsul .





Domnule Mihai Vântu


Am luat la cunostină din petitia adresată Presedintelui României , Domnul Traian Băsescu , despre solicitarea dumneavoastră .
În vederea analizării problemelor semnalate , petitia dumneavoastră a fost trimisă la Consiliul Local al Municipiului Bacău si la Ministerul Educatiei , Cercetării si Tineretului .
Urmează ca , în termen legal , institutiile sesizate să comunice , Administratiei Prezidentiale si dumneavoastră , solutia adoptată .



Acest lucru nu s-a mai întâmplat . De dimineată până seara stă în fata primăriei unde pe bicicleta lui atârnă niste pancarte cu nelegiuirile sale . Datorită situatiei create Mihai Vântu locuia într-o rulotă fără acte pe ea . I sa confiscat că proprietatea era de apartenentă publică . După recuperarea ei o are amenajată în curtea surorii sale . Zilnic nepăsători trec consilieri si alti reprezentanti ai primăriei . Lumea citeste uimită plansele lui si merg nedumeriti . Desi a depus la primărie dovada proprietătii sale , aceasta nu recunoate acest act . Oare ce ar trebui să facă acest om să îl asculte cineva ?



Nici pana in ziua de astazi domnul Vantu Mihai nu si-a rectificat situatia.
Daca veniti in Bacau, in fata primariei, va intampina zilnic acelasi privilegiat al Statului Roman. Datorita faptului ca ne aflam in plina campanie electorala exista riscul ca prezenta obligatorie a cetateanului nostru sa nu fie onorata ca inainte de alegeri .
De ce ?
Raspunsul deja il stim . Cati romani se mai gasesc in acesta ipostaza fara nici un sprijin de la cei care ne reprezinta ?






Redactat : Cartacuzencu Stelian

0 comentarii:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites