Da mai departe 4 friends

vineri, 30 ianuarie 2009

Cinema City la Arena Mall Bacau

Cinema City, primul cinematograf multiplex din Bacau, s-a inaugurat aseara 28 ianuarie 2009, in incinta etajului 2 al centrului comercial Arena Mall. Despre Cinema City Bacau si caracteristicile lui am vorbit in urma cu cateva zile in cadrul articolului cu titlul "Cinema City la Arena Mall Bacau din 30 ianuarie 2009".

Inaugurare cocheta. Accesul la deschidere s-a facut pe baza de invitatie. Invitatii au participat la ceremonia de inaugurare (19:00 - 19:15) dupa care au putut savura "proiectia de gala" care a constat in vizionarea unui film. Oaspetii au avut de ales intre comedia "Nou venita in oras" si drama "Nonconformistii". Invitatii au putut participa dupa film la un cocktail. Am fost acolo, ceremonia a fost scurta si la obiect.

Multiplex ultramodern. Esenta inaugurarii a fost "proiectia de gala". Experienta vizionarii unui film la Cinema City este placuta. Proiectia de inalta calitate si ambientul creat de sistemul audio sorround m-au convins sa renunt la vizionarea filmelor acasa si sa vin la multiplexul Cinema City din incinta centrului comercial Arena Mall Bacau.
Ma bucur pentru faptul ca bacauanii vor avea in sfarsit ocazia sa vada cele mai noi filme intr-un mod civilizat, la cele mai inalte standarde!

Mai jos puteti vedea fotografii de la ceremonia de inaugurare plus cateva imagini din interiorul noului multiplex!

Fotoreportajul contine 23 de fotografii

Taierea panglicii, momentul cel mai important al fiecarei inaugurari

Dragos Luchian, viceprimar al orasului Bacau

Ovidiu Budeanu, presedinte Arena Mall

1 comentarii:

Te rog frumos sa scoti acest articol, imi apartine in totalitate.

Multumesc!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites