Da mai departe 4 friends

marți, 27 ianuarie 2009

Club Opium VS Club Insomnia

Club Opium VS Club Insomnia


Aceste doua cluburi din Bacau au intrat in concurenta pentru organizarea petrcerilor studentesti .
Oferte la bere , oferte la shot-uri si multe alte oferte , concursuri cu premii , cam astea sunt metodele prin care aceste cluburi incearca in disperare sa atraga studentii.
Deocamdata Clubul Opium conduce in aceasta intrecere , dar nu se stie cum vor evolua lucrurile deoarece studentii sunt nemultumiti de preturile practicate in club.
Despre Club Insomnia nu pot zice prea multe decat ceva referitor la dimensiunile putin mai reduse ale clubului in comparatie cu Opium.
Oricum merita sa vizitati ambele cluburi !!!
Marti Insomnia
Joi Opium



4 comentarii:

salut! in calitate de organizator a petrecerii studentesti din insomnia vreau sa fac putina lumina lega de acest subiect. nu sunt inscris la liga studentilor deci a fost o provocare pentru mine sa organizez acest eveniment. preturile in insomnia chiar sunt studentesti (3 lei berea, 3 lei shotu de tequila, 5 lei 100ml stalynskaya)...legat de muzica e mai buna zic eu nu sa fac reclama asta spun\studentii care au fost pe la club...sptiul nu e asa mare dar e mult mai aeristit...cer studentilor care vor sa ajunte la acest proiect sa imi scrie la adresa : ionutoneforall@yahoo.com...daca e pentru studenti nu inteleg de ce liga se impotriveste... ce ziceti ceva interes la mijloc??? in fine ideea era sa se distreze studentii...martea insomnia...joia opium. CLUB INSOMNIA NU CONCUREAZA CU OPIUM!!!

Buna!!!Eu am fost in opium dar si in insomnia ....si vreau sa zic ca este o mare diferenta intre aceste locatii..in opium e tot timpul aglomerat, foarte mult fum de tigara de nu poti respira, preturile sunt cam piperate pentru buzunarele studentilor, se mai intra si din afara, daca nu ai rezervat o masa stai toata noaptea in picioare...in INSOMNIA e cu totul altfel, nu e aglomeratie, fum de tigara, preturi super ok, muzica buna, nu sunt persoane din afara, chiar daca nu iti rezervi masa poti gasi acolo una libera, sa nu stai toata noaptea in picioare..e alta atmosfera..cei care nu au avut curaj sa vina pana acum ii invita sa vina si sa vada marea diferenta..si pentru cei care vor sa se distreze mai mult pot veni marti la insomnia si joi la opium..

Sincer nu stiu daca se mai organizeaza petreceri in insomnia..pacat...au avut grija unii sa isi bage coada de frica sa nu isi strice combinatiile... ar fi fost o oportunitate pt toti studentii sa se distreze intr-un mod decent, fara sa iasa dupa o ora de dans ca dupa un dush...preturile erau mai mult decat ok, iar spre deosebire de opium chiar nu intrau decat studenti....cine a fost stie. Initial s-a facut tam-tam referitor la ziua in care se organizeaza...k sa nu fie joia...k nah... apoi probabil lumea, obisnuita cu opiumul (ca sa nu caut alte motive) nu a vrut sa experimenteze ceva nou.....iarasi pacat. Daca se vor mai organiza petrceri in insomnia va invit macar sa incercati sa faceti o comparatie intre cele doua cluburi:) Ne vedem acolo, sper sa veniti in numar cat maimare si sa nu mai plecati urechea la vorbe:) pup

salut puiu stai linistit se vor face petreceri studentesti in insomnia...doar acu in sesiune a foat o data la 2 saptamani...spre exemplu marti pe 10 februarie invitam toti studentii la insomnia ca si asa s-a cam terminat stresiunea pentru majoritatea...intamplator a dat peste 2 oameni de treaba acolo la insomnia si de aceea nu au capitulat in fata opiumului si a ligii studentesti...asa ca te astept marti 10 februarie la o super petrecere in insomnia :)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites