Da mai departe 4 friends

duminică, 25 ianuarie 2009

Universitatea din Bacau Facultati

Facultăţi
Email Imprimare
În cadrul Universităţii din Bacău funcţionează următoarele facultăţi, fiecare dintre ele oferind o gamă variată de programe universitare:

Facultatea de InginerieFacultatea de Inginerie

Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii din Bacău, fiinţează din anul 1976 sub egida Ministerului Educaţiei şi Cercetării, făcând parte din reţeaua facultăţilor de învăţământ superior tehnic de stat din România.

Facultatea de LitereFacultatea de Litere

Facultatea de Litere păstrează tradiţia învatamântului filologic în judetul Bacău şi are datoria, misiunea şi obiectivul central de a fortifica imaginea construită prin accederea la competitivitate profesională, ştiinţifică şi economică prin organizarea şi realizarea unui învăţământ performant.

Facultatea ŞtiinţeFacultatea de Ştiinte

Facultatea de Ştiinţe este un forum al ideilor libere, o comuniune a educaţiei în spiritul adevărului şi binelui ce are drept scop formarea de specialişti în Biologie, Informatică şi Matematică.



Facultatea de Ştiinţe EconomiceFacultatea de Ştiinţe Economice

Componentă a Universităţii din Bacău, Facultatea de Ştiinţe Economice se prezintă ca entitate semnificativă a acestei instituţii, implicându-se activ, în cei aproape 18 ani de existenţă a profilului economic, în spaţiul academic naţional şi internaţional.

FSMSSFacultatea de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii

Facultatea de Ştiinte ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii din Bacău este una dintre cele mai apreciate facultăţi de profil din ţară aniversând în anul 2004, 40 de ani de la înfiinţare.





Pregătirea Personalului Didactic Pregătirea Personalului Didactic

Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universităţii din Bacău este o instituţie abilitată să asigure pregătirea pedagogică, psihologică şi metodică a studenţilor şi absolvenţilor de învatamânt superior care optează pentru cariera didactică.

0 comentarii:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites